Yellow Training Center organizon “Shkollën e Kontabilitetit” | Dhjetor 2017 – Maj 2018 | Hotel SIRIUS.

Yellow Training Center organizon “Shkollën e Kontabilitetit” për gjashtë muaj të plotë me ligjerata dhe ushtrime praktike në kontabilitet, vizita studimore në kompani të suksesshme, | Hotel Sirius | 044 260 053 | Apliko online!

Për herë të parë organizohet “Shkolla e Kontabilitetit” | Dhjetor 2017 – Maj 2018 | HOTEL SIRIUS.

Qëllimi i kësaj shkolle të kontabilitetit është që t’i mësojmë kandidatët/pjesëmarrësit për gjashtë muaj të plotë me ligjerata dhe ushtrime praktike në kontabilitetit, vizita studimore në kompani të suksesshme se si bëhet përgatitja dhe plotësimi i pasqyrave financiare vjetore dhe si bëhet një bilanc i gjendjes në mënyrë praktike dhe demonstrative përmes formularëve, deklaratave të ATK-së për bizneset me të hyra reale, bizneset e mëdha, Sh.p.k.-të (L.L.C-të) dhe OJQ-të.

Temat e shkollës së kontabilitetit dhe ushtrimet praktike:

– • Mbajtja e librave te arkës , blerjes dhe shitjes në bazë të rregulloreve dhe Ligjeve Tatimore në fuqi përmes programit të kontabiliteti.
– • Çka është një Pro-Faturë, Faturë, letër-vlerësim nga këndvështrimi i biznesit dhe klientit.
– • Bilanci, Pasqyrëa e të Ardhurave dhe Shpenzimeve, Cash-Flow, Raportet Financiare, si dhe dokumentet tjera përcjellëse financiare. permes programit të Kontabiliteti.
– • Konsulencë mbi problematikat fiskale, shitja e lirë, shitja me shumicë, amortizimi, X Raporti, Z Raporti si dhe dërgimi i raporteve fiskale në baza mujore.
– • Afatet e deklarimeve dhe të pagesave: Pagat e punëtoreve, deklarimet tatimore, deklaratat e TVSH-së, tatimi mbi të ardhurat, kontributet pensionale, plotësimi i formularëve, riburësimet nga taksat, borxhet e këqija, raporti për blerjet mbi 500€.Raportimi permes EDI-te, Përgatitja e stokut në fund të çdo viti fiskal si dhe raportimi pranë administratës;
– • Procedurat dhe sistemi Tatimor, TAK, TAP, Tatimi i normes se Akcizes ne Kosove, Pensionet ne Kosove, Ligji i Punes, Ligji per pengun dhe Hipoteken.

Ushtrimet praktike në:

– Aftësimin praktik për përgatitjen e Deklarimit me formularin IS;
– Aftësimin praktik për përgatitjen e Deklarimit dhe pagesa e TAP për bizneset në të ardhura reale –Deklarata IL , PD;
– Llogaritja e tatimit në TAP nga paga sipas shkalleve tatimore;
– Llogaritja e tatimit në qira sipas deklaratave IR dhe WR
– Aftësimin praktik për përgatitjen e Deklarimit për Tatimin në Korporata të Vogla? –QS
– Aftësimin praktik për përgatitjen e Deklarimi dhe pagesa e TAK për biznese me të ardhura reale – Deklarata QL; CD
– Aftësimin praktik për përgatitjen e bilancit të gjendjes;
– Aftësimin praktik për përgatitjen e pasqyrave financiare vjetore;
– Aftësimin dhe praktikat për përgatitjen e deklaratave vjetore sipas ligjeve tatimore në fuqi të deklaratave vjetore sipas ATK-së; Deklaratat CD dhe Deklaratat PD;
– Plotësimin i formularit të raportimit të blerjeve mbi 500 Euro dhe kategorizimi i këtyre blerjeve.

Pjesëmarrësit në këtë shkollë të kontabilitetit do të kenë mundësi të ushtrojnë dhe të aftësohen edhe në praktike në mbajtjen e kontabilitetit përmes shembujve bashkë me ligjëruesit, ekspertet tatimor dhe profesorët gjatë  gjashtë muajve  kësaj trajnimi shkolle të kontabilitetit.

Në kuader të kësaj shkolle, pjesëmarrësit do të marrin tri programe të kontabilitetit, që ju ndihmojn për mbajtjen e kontabilitetit në biznese/organizata

Të gjithë kandidatet do të certifikohen!

 • Ditët e trajnimit: çdo të premte (katër here në muaj)
 • Koha: 17:00 deri 19:00h
 • Vendi: Hotel SIRIUS
 • Çmimi për  trajnim: 50 € për muaj x  6 muaj = 300€  totali i trajnimit.
 • Afati i fundit për aplikim: 25 nëntor 2017

Pagesa bëhet në ProCredit Bank, në llogarinë bankare të “Yellow Training Center” me nr. llogarisë: 1185 004390 0001 19, nga data e shpalljes deri më 25 nëntror 2017.

Të interesuarit mund të aplikojnë online: APLIKO 

 

195 thoughts on “Yellow Training Center organizon “Shkollën e Kontabilitetit” | Dhjetor 2017 – Maj 2018 | Hotel SIRIUS.”

 1. I used to buy this drug mail order probably from India and it was just fine, but when my insurance started covering it I got it in the USA cialis 20mg Tadalafil 20mg Active Ingredient in Cialis

 2. A little more than 2 years ago, as Sanofi began to retool its lagging consumer division, the then-new CEO Paul Hudson spotlighted some big plans to finally capitalize on their license from Eli Lilly for the over-the-counter version of the erectile dysfunction drug Cialis buy cialis generic online Selling in The New Normal

 3. On the contrary, the leader of the Ding took the opportunity to how to cure ed with supplements That Work Fast rise up and began to fight and expand, with the intention of unifying Annan online cialis We make it easy to buy Viagra online

 4. Seriously a good deal of useful tips.
  how to write a thesis for a persuasive essay [url=https://flowleadsua.com]https://flowleadsua.com/[/url] essay writing service recommendation

 5. Thanks a lot. I enjoy it.
  how to write a simple essay [url=https://essaypromaster.com]https://essaypromaster.com/[/url] ghostwriting services

 6. With thanks, Excellent stuff.
  canadian pharmacy no prescription needed [url=https://canadianpharmacies-24h.com]canadapharmacy[/url] national pharmacies online

 7. Appreciate it. Lots of postings.
  writing a scholarship essay [url=https://dissertationwritingtops.com]essay writing service[/url] cheap ghost writer services

 8. You actually explained this very well.
  average length of college essay [url=https://englishessayhelp.com]https://englishessayhelp.com/[/url] us writing services

 9. Wow tons of valuable knowledge.
  canada pharmaceuticals online [url=https://canadadrugspower.com]international drug mart canadian pharmacy online store[/url] drugs from canada

 10. Regards, A lot of content!
  how to write expository essay [url=https://orangepornhub.com]can money buy happiness essay[/url] best thesis writing services

 11. Fantastic content. Thank you.
  plagiarism college essay [url=https://orangepornhub.com]essay writing services[/url] essay writing service cheap

 12. Nicely put, Appreciate it!
  northwest pharmacy/com [url=https://canadianonlinepharmacybase.com]canadia online pharmacy[/url] canadian online pharmacies prescription drugs

 13. Regards, A lot of postings.
  essays writers [url=https://writingthesistops.com]how to write an argumentative essay[/url] website that writes your essay for you

 14. Useful forum posts. Appreciate it!
  shoppers pharmacy [url=https://canadianpharmacies-24h.com]online discount pharmacy[/url] highest rated canadian pharmacies

 15. With thanks. Ample postings.
  how to write a grad school application essay [url=https://englishessayhelp.com]history essay writing service[/url] essay writing service

 16. Very well voiced indeed. !
  help with writing essays for college applications [url=https://freshapps.space]essay writer[/url] professional letter writing service

 17. You made your point pretty nicely.!
  canadian prescriptions [url=https://canadapharmacies-24h.com]canada prescription plus pharmacy[/url] health canada drug database

 18. With thanks! Plenty of knowledge!
  how to write a good college application essay [url=https://writingthesistops.com]how to write essay about yourself[/url] seo copywriting services

 19. Incredible loads of useful data.
  can you write my essay [url=https://service-essay.com]colleges that dont require essays[/url] custom thesis writing

 20. You explained it terrifically.
  essay writing rubrics [url=https://essaywriting4you.com]https://essaywriting4you.com/[/url] professional dissertation writing service

 21. Truly a good deal of wonderful data!
  medicine online shopping [url=https://canadapharmacyspace.com]best canadian pharmacies[/url] drugstore online shopping

 22. You suggested this adequately.
  esl essay writing [url=https://topswritingservices.com]essay on helping others[/url] online essay writing services

 23. Seriously a good deal of very good data.
  how to write a basic essay [url=https://orangepornhub.com]how to write an argument essay[/url] how do you cite a website in an essay

 24. Effectively expressed really. .
  pain meds online without doctor prescription [url=https://onlinepharmacycanadahelp.com]cialis from canada[/url] canadian prescription drugs

 25. You have made your stand pretty well!.
  writing academic essay [url=https://freshappshere.com]https://freshappshere.com/[/url] website that writes essays for you

 26. Regards, I value this.
  writing an essay about yourself [url=https://essaywriting4you.com]https://essaywriting4you.com/[/url] website for essays in english

 27. You suggested it effectively!
  canadian drugs online pharmacy [url=https://canadianonlinepharmacybase.com]buying drugs canada[/url] drugs without prescription

 28. You mentioned this terrifically.
  pharmacy online cheap [url=https://canadarx-drugservices.com]costco pharmacy pricing[/url] ed meds online without doctor prescription

 29. Thanks a lot! An abundance of advice.
  essay about service [url=https://agbsl.pro]good customer service essay[/url] pay to have essay written

 30. Truly tons of good knowledge.
  how to write a good introduction for an essay [url=https://freshappshere.com]https://freshappshere.com/[/url] help in writing

 31. You actually revealed it exceptionally well!
  legal canadian prescription drugs online [url=https://canadadrugspower.com]discount pharmacy online[/url] rx online

 32. Piperacillin- tazobactam is useful because of its broad spectrum of bactericidal activity against gram- positive and gram- negative aerobic and anaerobic organisms. doxycycline for cellulitis dose With once- a- day protocols, any drug present at trough is indicative of potential toxicity as no drug should remain.

 33. You made the point!
  college essay outlines [url=https://topswritingservices.com]how to write a compare essay[/url] help writing dissertation

 34. You actually said this superbly.
  prescription drugs canada [url=https://canadianpharmacylist.com]canadian pharmacies shipping to usa[/url] shoppers drug mart pharmacy

 35. You actually explained that terrifically.
  writing history essays [url=https://essaywriting4you.com]https://essaywriting4you.com/[/url] doctoral dissertation writing help

 36. You’ve made your stand pretty clearly!!
  how to write a 500 word essay about yourself [url=https://topswritingservices.com]how to write an essay to get into college[/url] help writing a thesis

 37. Amazing loads of terrific information!
  essay writings [url=https://writingthesistops.com]cheapest essays writing services[/url] article writers wanted

 38. You have made your point quite nicely.!
  canadian pharcharmy onlinecanadian online pharmacy [url=https://canadianpharmacies-24h.com]best online pharmacies canada[/url] canadian government approved pharmacies

 39. Truly loads of good tips!
  college essay for transfer students [url=https://theessayswriters.com]college essays on leadership[/url] writers services

 40. Thanks! Plenty of tips!
  how to write a critical evaluation essay [url=https://freshappshere.com]read my college essay[/url] custom writing bay

 41. Thanks. A lot of material!
  cialis from canada [url=https://canadarx-drugservices.com]canadian pharcharmy online no precipitation[/url] viagra generic online pharmacy

 42. You actually expressed it wonderfully!
  does money buy happiness essay [url=https://dissertationwritingtops.com]https://dissertationwritingtops.com/[/url] business plan writers nyc

 43. PlayAmo features dedicated sections for variations on roulette and blackjack, but if you want to try other varieties of classic game, there is no dedicated section (unless you are looking specifically for live games, which are covered in the following section of this PlayAmo Casino review). PlayAmo Casino is an online casino offering a wide assortment of games and fantastic bonuses to satisfy all customers’ needs. Bet through debit and credit cards, via bitcoin and other cryptocurrencies. The VIP bonus and 24-hour customer support will ensure you a great time. Don’t forget to check out the bonuses and tournaments to make your time memorable here. It’s incredible what live streaming technology is capable of. At PlayAmo, you can experience the full force of modern technologies, being just inches always from the croupier and yet thousands of miles away. Apart from roulette, blackjack there are games like keno, wheel of fortune, dice, and many others. https://sanctumfederal.com/community/profile/marcelinomassey/ ROYAL FLUSH BONUS BitSpin Casino is a Bitcoin casino created by Bitcoin.com that offers 350 slot games and over 100 table games, all of which are provably fair and backed by cryptographic algorithms. You can find all the classic casino games like roulette, blackjack and poker, as well as live casino games and a variety of slot games. Faucet bonuses also give you free cryptocurrency but in tiny amounts. But you can receive it constantly with a certain frequency, for example, every hour, every day, etc. The advantage of this type of no deposit bonus is that they have no wagering requirements. That is, you can collect the minimum withdrawal amount and get the funds. Or you can bet on casino games on the crypto received from the faucet. And who knows, maybe one of these bets will change your life someday.

 44. Superb information. Cheers.
  us pharmacy no prior prescription [url=https://canadapharmacyspace.com]canadian pharmacy world[/url] canadian online pharmacy reviews

 45. Nicely put. Thanks a lot!
  custom college essay writing service [url=https://freshappshere.com]essay typer[/url] top resume writing services 2020

 46. You actually suggested it exceptionally well!
  electoral college pros and cons essay [url=https://freshappshere.com]essays writing services[/url] dissertation writing services usa

 47. Amazing a good deal of helpful information!
  writing an essay steps [url=https://freshappshere.com]improving essay writing[/url] us writing services

 48. You explained that very well!
  pharmacies near me [url=https://northwestpharmacylabs.com]online medicine order discount[/url] mail order pharmacies

 49. Nicely expressed certainly! .
  write my admissions essay [url=https://freshapps.space]https://freshapps.space/[/url] trusted essay writing service

 50. Fantastic facts, Many thanks!
  admission essay editing service [url=https://writingthesistops.com]writing an introduction for an essay[/url] best writing service

 51. Wonderful postings. Thanks a lot!
  cheap essay writing service online [url=https://altertraff.com]https://altertraff.com/[/url] ghostwriting service

 52. Excellent posts. With thanks.
  order prescriptions online without doctor [url=https://canadianpharmacylist.com]costco online pharmacy[/url] canada rx

 53. Truly loads of beneficial facts!
  college life essay [url=https://ouressays.com]why writing is important essay[/url] write my lab report for me

 54. You reported that superbly!
  essay checking service [url=https://quality-essays.com]help to write an essay[/url] custom writing services reviews

 55. Valuable tips. Regards.
  visit poster’s website [url=https://canadarx-drugservices.com]cialis generic pharmacy online[/url] canada online pharmacies

 56. Regards! Quite a lot of forum posts!
  writing essay introduction [url=https://freshapps.space]https://freshapps.space/[/url] resume writing service

 57. You made your stand extremely nicely!.
  write my essay custom writing [url=https://essaypromaster.com]how to write introduction essay[/url] writing services canada

 58. Amazing many of awesome tips.
  canada prescriptions drugs [url=https://onlinepharmacycanadahelp.com]prescription drug[/url] prescription drugs from canada online

 59. Seriously plenty of great information!
  how i write essay [url=https://theessayswriters.com]essay writing service[/url] website for essays in english

 60. Amazing postings. Regards!
  writing a persuasive essay [url=https://essaywriting4you.com]heading for college application essay[/url] essay writing service cheap

 61. Incredible loads of useful information!
  how to write an mba essay [url=https://essaywriting4you.com]writing my essay[/url] hire freelance writers

 62. You stated it wonderfully!
  essay writting service [url=https://freshapps.space]https://freshapps.space/[/url] best custom essay writing service

 63. Amazing loads of useful material!
  northwest pharmacy [url=https://rxpharmacyteam.com]legitimate canadian mail order pharmacies[/url] canada drugs direct

 64. Add lemon juice to taste (appreciate the colour). Users can also find information on how to turn their magic mushrooms into a drink after lemon tekking. You can chop up or powderize your shrooms, soak them in lemon or lime juice, and then add this to a drink. This can be a much more pleasant and discreet way of consuming psilocybin mushrooms, which is another reason why lemon tek is appealing to many psychedelic users. psilo gummy cubes review,psilo gummy usa,psilo gummies california,psilo brand,psilo gummies instagram,psilo gummies legal,psilo instagram,psilo delic los angeles,best golden emperor lemon tek gummies reddit site ,best golden emperor lemon tek gummies reddit 2021,best golden emperor lemon tek gummies reddit review Rosie Loves Tea, Teas of London has been created to share the love of high quality loose leaf tea. There is a selection of black, oolong, green, white, flowering and functional teas. Also rooibos yerba mate and herbal infusions too. Rosie’s teas have been carefully selected and created for their great taste and health benefits. Weight loss, clear skin, exercise aids and the like. Eco friendly reusable tea tumblers and travel mugs available. Tea recipes and ideas shared frequently with well-being in mind. https://thedemocracyreset.org/community/profile/alfredominnis02/ If you enjoy mushrooms, it’s a good idea to have some on hand, but be sure to monitor them, so they don’t go spoiled. For example, mushrooms can go rotten if stored in a place with excessive moisture, such as the crisper drawer. This is why some mushroom lovers ask if mushrooms can get moldy. “Don’t breathe that stuff in. Mold is bad; mold is scary. I think everybody should be afraid of mold,” Quinn said. There are other advantages to growing mushrooms in coffee grounds too. Mushroom cultivation requires a sterile environment to reduce the risk of contamination from mold and bacteria. This usually involves pasteurizing the substrate at a high temperature to kill any competing microorganisms. It’s pretty awesome that you can grow edible mushrooms at home using little more than coffee and a container. You can order mushroom spawn online and get started right away!

 65. Thanks a lot! An abundance of knowledge.
  how to write a comparing and contrasting essay [url=https://essayssolution.com]https://essayssolution.com/[/url] online writing help

 66. You revealed this really well.
  writing an informational essay [url=https://essaypromaster.com]https://essaypromaster.com/[/url] affordable ghostwriters

 67. Nicely put. Appreciate it!
  canadian prescriptions [url=https://canadianpharmacylist.com]pharmacy online shopping[/url] canadian prescriptions online

 68. You actually said that well!
  how to write a personal essay for grad school [url=https://orangepornhub.com]argumentative essay topics[/url] american essay writing service

 69. Top Casino Games von den Größen der Branche wie NetEnt und Microgaming bieten Ihnen ein einzigartiges Spielerlebnis. Ansprechend gestaltete Roulette Spiele für Desktop und Mobilgeräte garantieren die beste Unterhaltung. Im Live Casino mit echten Croupiers kommt am virtuellen Roulette Tisch per HD-Videoübertragung authentische Casino Atmosphäre auf. Wenn Sie bei einem der von uns hier empfohlenen Anbietern spielen, können Sie das Zocken um Echtgeld im Live Casino direkt starten. Die Live Spiele sind alle als Instant Play Games direkt im Browser verfügbar und so müssen Sie nicht extra eine Software herunterladen. Sobald Sie das Roulette Live Casino öffnen, werden Ihnen alle verschiedenen Spiele und Tische angezeigt. Nun können Sie einen Tisch nach Variante, Einsatzstufen und Croupier aussuchen und anklicken, worauf direkt der Live-Stream gestartet wird. https://communityparliament.co.za/community/profile/charlotteschey5/ Im folgenden Abschnitt beantworten wir dir eine Auswahl der meist gestellten Fragen und Antworten rund um das Knossi Casino (auch bekannt als KnossiKasino). Wer sich Knossi und MontanaBlack anschaut, sollte nicht nur die Erfolge der Streamer betrachten. Da ist noch mehr, über das wir sprechen sollten. Copyright: Shutterstock Das Hauptmenü des Bitcoin Casinos Knossi Kasino präsentiert eine große Anzahl von Spielautomaten, die den ständigen Besuchern der realen Unterhaltungsmöglichkeiten vertraut sind. Die Frage ist, warum Casinos überhaupt so viel Geld in ihre Kunden stecken. Die größte Herausforderung der Betreiber besteht darin, Kunden zu gewinnen und diese möglichst langfristig an sich zu binden. Eine gewisse Vertrauensbasis muss also geschaffen werden. Jeder weiß, dass Geschenke die Freundschaft erhalten. Dieses Motto ist in der Glücksspielbranche mittlerweile Gang und Gäbe. Im Endeffekt profitieren Casinobetreiber also genauso von ihrer Großzügigkeit wie die Spieler, denen Aktionen und Boni zuteilwerden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.