TRAJNIMI – Praktikat e Mbajtjes së Kontabilitetit & TATIMET – Hotel SIRIUS

Trajnimi “Praktikat e Mbajtjes së Kontabilitetit & TATIMET”

Kur: 12, 13 & 14 dhjetor 2019.
Deri: 11 dhjetor 2019 (afati për aplikim).
Sa: 70 €.
Pse: + 3 programe të kontabilitetit falas.

Ligjëruesit në këtë trajnim janë eksperte, Profesor të njohur në fushën e Financave dhe Kontabilitetit.

Të gjithë pjesëmarrësit në këtë trajnim do të çertifikohen.

Përfito tri programe falas të cilat shërbejnë për mbajtjen e kontabilitetit.


Për të marrë pjesë në këto trajnime, ju lutem plotësoni të dhënat tuaj në këtë link: https://bit.ly/2zcZfLy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.