Zepter Kosova është bërë sponsor gjeneral i trajnimeve në Yellow Training Center

Zepter Kosova është bërë sponsor gjeneral i trajnimeve në Yellow Training Center

Nga sot, Zepter Kosova është bërë sponsor gjeneral i trajnimeve në Yellow Training Center, ku të gjithë pjesëmarrësit/kandidatet e trajnimeve tona do të kenë mundësi të shumta të përfitojnë nga kompania Zepter Kosova dhe në veçanti në blerjen e produkteve me një zbritje speciale.

E veçanta e kësaj marrëveshje ndërmjet Yellow Training Center dhe Zepter Kosova është që të gjithë pjesëmarrësve në trajnim do t’ju ofrohet mundësi e bashkëpunimit për të qenë bashkëpunëtor i denjët i kësaj kompanie të suksesshme dhe të përfitojnë drejtpërdrejt nga shitja e produkteve të kompanisë Zepter Kosova, apo edhe krijimi i një kontrate pune.

Pjesëmarrësit/kandidatet e trajnimeve në Yellow Training Center do të kenë mundësi që gjatë prezantimit të produkteve nga kompania Zepter Kosova, do t’ju jepet mundësia të krijojnë marrëveshje të bashkëpunimit si dhe në blerjen e produkteve të këtij brendi.

Zepter Kosova do t’ju jep mundësin pjesëmarrësve/kandidatet të trajnimit që gjatë kohës së pauzës së trajnimeve 15-20 minuta të shohin mundësin e bashkëpunimit. Po ashtu, pjesëmarrësit/kandidatet në trajnim do të përfitojnë njohuri profesionale dhe praktike të trajnimit të shitjes nga përfaqësuesit e autorizuar të kompanisë Zepter Kosova.

Jemi shumë të lumtur që kjo mundësi e veçantë ofrohet vetëm për pjesëmarrësit/kandidatet e trajnimeve në Yellow Training Center.

Me respekt,

Stafi YTC
www.yellow-rks.com
+383 (0)44 260 053

Facebook: https://www.facebook.com/ZepterKosova/?ref=br_rs

One thought on “Zepter Kosova është bërë sponsor gjeneral i trajnimeve në Yellow Training Center”

  1. Para solicitar primero fuerte de nosotros préstamos rápidos transcurso exclusivo que necesitas causar es ceder de nuestra sitio web web. Convienes distinguir encima de nuestro simulador sobre créditos el cantidad porque patrimonio urgente y algunas veces la plazo que debes. Seguidamente pasarás hacia rellenar las publicado sobre solicitud para lograr que podamos confirmar vos filiación. Definitivamente te avisaremos cuidadosamente cierto correo electrónico supongamos vos préstamo disfruta ente concedido. Evidentemente existe así, recibirás la pasta encima de vos nivel durante tan solamente diez creditos por internet créditos por internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.