Krijoni CV tuaj


Përmes këtij projekti do të ju mundësojmë të rinjve të krijojnë CV-in e tyre profesionale falas në mënyre që të kenë më të lehtë qasjen në tregun e punës dhe ta prezantojnë vetën sa më profesionalisht që mundën.

Është krijuar vegëza ku të rinjët do të kanë mundësin për të krijuar CV profesionale te tyre përmes aplikacionit softwerik, pasi ti kenë rënditur të gjitha informatat e kërkuara ju mund të gjeneroni CV in ne formatin PDF ose Word.

#OJQYellow do të implementoj Projektin e radhës “Karriera ime, Suksesi im – Orientimit në karrierë i të rinjve dhe Edukimi i Vazhdueshëm”

Donator për realizimin e këtij projekti është #KomunaEPrishtinës.

KLIKONI KETU PER TE KRIJUAR CV-ne TUAJ!