Shërbim Klienti

Ofrojmë asistencë profesionale, në shërbim të klientit. Persona dinamike që u përgjigjen telefonatave dhe zgjidhin apo u pergjigjen të gjitha kërkesave që klientet paraqesin. Në fund të ditës klienti ngel gjithmonë i kënaqur!

Me një eksperiencë tashmë shumëvjeçare shërbimi i klientit që ofrojmë është perfeksionuar dhe zhvillohet nga operatorë të aftë dhe me eksperiencë.