Telemarketing

Ofrojmë shërbime telemarketingu të produkteve të ndryshme. Individë dinamike, ofrojnë telemarketing pranë zyrave tona, në shërbim të produktit që kompania vë në dispozicion!

Në ofrojmë një ambient komod dhe një ndihmë profesionale hap pas hapi, që puna të ketë më shumë efiçensë e të bëhet më e lehtë dhe produkti final të jetë perfekt! Fale punës së gjithsecilit prej nesh, klientët ngelen më shumë se sa te kenaqur nga shërbimi dhe profesionalizmi jonë!