Trajnimi “Mbajtja e Kontabilitetit në Praktikë dhe Deklarimet Tatimore” – Hotel SIRIUS

Pjesëmarrësit në kete trajnim, pjesëmarrsit do të aftësohen në mënyrë praktike në mbajtjen e kontabilitetit dhe stimulimin e plotësimit të deklaratave tatimore për biznese të vogla dhe të mëdha. Trajnimi do të bazohet krejtësisht në praktikë.

Trajnimi do të përmbajë këto tema:
• Analizat Financiare për fillim Biznesi si dhe likuiditetin e NVM-ve.
• Mbajtja e librave te arkës , blerjes dhe shitjes në bazë të rregulloreve dhe Ligjeve Tatimore në fuqi.
• Çka është një Pro-Faturë, Faturë, letër-vlerësim nga këndvështrimi i biznesit dhe klientit.
• Bilancin, Pasqyrën e të Ardhurave dhe Shpenzimeve, Cash-Flow, Raportet Financiare, si dhe dokumentet tjera përcjellëse financiare.
• Vetëvlerësimi i Biznesit për Kredi-Marrje, Formularët për Vetëvlerësim.
• Konsulencë mbi problematikat fiskale, shitja e lirë, shitja me shumicë, amortizimi, X Raporti, Z Raporti si dhe dërgimi i raporteve fiskale në baza mujore.
• Afatet e deklarimeve dhe të pagesave: Pagat e punëtoreve, deklarimet tatimore, deklaratat e TVSH-së, tatimi mbi të ardhurat, kontributet pensionale, plotësimi i formularëve, riburësimet nga taksat, borxhet e këqija, raporti për blerjet mbi 500€.Raportimi permes EDI-te.
• Përgatitja e stokut në fund të çdo viti fiskal si dhe raportimi pranë administratës;
• Përllogaritja e mallit duke u bazuar në Çmimet e dokumentit unik doganor, DUD IM4, DUD IM7, DUD X3 Depotë Doganore, llojet e akcizave.
• Ndjekje e procedurave të likuidimit dhe falimentimit të bizneseve
• Raste studimi, praktika analitike nga ekspert të kontabiliteti për NVM-të.

Deklarimi i tatimeve do të kryhet përmes sistemit elektronik EDI, duke raportuar për Biznese Individuale, SHPK, (IS, IL, QS, QL), Deklarimet vjetore (PD, CD), etj.

Ligjëruesit në këtë trajnim janë eksperte, Profesor të njohur në fushën e Financave dhe Kontabilitetit.

Të gjithë pjesëmarrësit në këtë trajnim do të çertifikohen.

Përfito tri programe falas të cilat shërbejnë për mbajtjen e kontabilitetit.

Afati i fundit për aplikim 01 maj 2019
Data: 02, 03 dhe 04 maj 2019
Koha: 17:00 deri 19: 30h
Vendi: Hotel SIRIUS
Çmimi për tërë trajnimin është 55 €

Për të marrë pjesë në këto trajnime, ju lutem plotësoni të dhënat më poshtë: http://bit.ly/2K5RcZR

20,992 thoughts on “Trajnimi “Mbajtja e Kontabilitetit në Praktikë dhe Deklarimet Tatimore” – Hotel SIRIUS”

 1. Good day! I just wish to give you a huge thumbs up for your excellent information you have got here on this post. I am coming back to your blog for more soon. Good day! I just wish to give you a huge thumbs up for your excellent information you have got here on this post. I am coming back to your blog for more soon. נערות ליווי בהרצליה

 2. “I thought you usually showered after practice. In the locker room.” His dad asks as he walks into the open door of the bathroom.

  [url=https://taxi-avtosfera.ru/]bbw porn[/url]

 3. His father’s words are what he hears when he erupts. His cum streaming like liquid threads from the pee-hole of his rigid cock.

  [url=https://taxi-avtosfera.ru/]young pussy[/url]

 4. Daddy smiled and said, “ that is my good boy. Don’t even want to leave your daddy’s Ripe socks on the floor. That’s the respect I love boy.” I then was told to clean his left foot. “Scrub these whitish paste out in my toenails. I want you to smell and place them in your mouth and let me see.” Daddy commented. It smelled and tasted like Brie cheese. Then I moved my tongue in between daddy’s toes. I cleaned up so well. Just thought I was finished. Daddy said,” the sole is clammy. It has nature feet oil after a whole day in the shoes, you think you finished fag. Keep working on that.”

 5. He runs the towel through his curl-filled hair, and down over his chest, where the early signs of his manhood sprout like an uneven crop of hairs across his chest that run down to his furry-pillowed crotch. Where the throbbing from his hard-on springs back as the damp towel whips his erection back and forth with each swipe of the now dampened towel.

 6. I was pretty pleased to discover this great site. I need to to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and I have you book marked to see new stuff on your blog

 7. I was extremely pleased to discover this page. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you bookmarked to look at new information on your web site.