Trajnimi Online “Mësohu Qysh me Mbajtë Kontabilitetin”

Ky trajnim ju mëson dhe ju aftëson në mënyre praktike dhe profesionale se qysh me e mbajtë kontabilitetin për biznesin tuaj pa pasur nevojë për kontabilist:

– qysh me i regjistru shenimet në librin e blerjes dhe shitjes;
– qysh me i regjistru punëtoret;
– qysh me i deklaru pagat dhe qysh me i pagu;
– qysh me i deklaru tatimet per muaj dhe për çdo tre muaj.
– qysh me i ngarku librat e blerjes dhe shitjes në EDI

Për të marrë pjesë në këto trajnime, ju lutem plotësoni të dhënat duke klikuar ne link:

http://www.yellow-rks.com/apliko-online/