Zepter Kosova është bërë sponsor gjeneral i trajnimeve në Yellow Training Center

Zepter Kosova është bërë sponsor gjeneral i trajnimeve në Yellow Training Center

Nga sot, Zepter Kosova është bërë sponsor gjeneral i trajnimeve në Yellow Training Center, ku të gjithë pjesëmarrësit/kandidatet e trajnimeve tona do të kenë mundësi të shumta të përfitojnë nga kompania Zepter Kosova dhe në veçanti në blerjen e produkteve me një zbritje speciale.

E veçanta e kësaj marrëveshje ndërmjet Yellow Training Center dhe Zepter Kosova është që të gjithë pjesëmarrësve në trajnim do t’ju ofrohet mundësi e bashkëpunimit për të qenë bashkëpunëtor i denjët i kësaj kompanie të suksesshme dhe të përfitojnë drejtpërdrejt nga shitja e produkteve të kompanisë Zepter Kosova, apo edhe krijimi i një kontrate pune.

Pjesëmarrësit/kandidatet e trajnimeve në Yellow Training Center do të kenë mundësi që gjatë prezantimit të produkteve nga kompania Zepter Kosova, do t’ju jepet mundësia të krijojnë marrëveshje të bashkëpunimit si dhe në blerjen e produkteve të këtij brendi.

Zepter Kosova do t’ju jep mundësin pjesëmarrësve/kandidatet të trajnimit që gjatë kohës së pauzës së trajnimeve 15-20 minuta të shohin mundësin e bashkëpunimit. Po ashtu, pjesëmarrësit/kandidatet në trajnim do të përfitojnë njohuri profesionale dhe praktike të trajnimit të shitjes nga përfaqësuesit e autorizuar të kompanisë Zepter Kosova.

Jemi shumë të lumtur që kjo mundësi e veçantë ofrohet vetëm për pjesëmarrësit/kandidatet e trajnimeve në Yellow Training Center.

Me respekt,

Stafi YTC
www.yellow-rks.com
+383 (0)44 260 053

Facebook: https://www.facebook.com/ZepterKosova/?ref=br_rs

29,449 thoughts on “Zepter Kosova është bërë sponsor gjeneral i trajnimeve në Yellow Training Center”

 1. Para solicitar primero fuerte de nosotros préstamos rápidos transcurso exclusivo que necesitas causar es ceder de nuestra sitio web web. Convienes distinguir encima de nuestro simulador sobre créditos el cantidad porque patrimonio urgente y algunas veces la plazo que debes. Seguidamente pasarás hacia rellenar las publicado sobre solicitud para lograr que podamos confirmar vos filiación. Definitivamente te avisaremos cuidadosamente cierto correo electrónico supongamos vos préstamo disfruta ente concedido. Evidentemente existe así, recibirás la pasta encima de vos nivel durante tan solamente diez creditos por internet créditos por internet.

 2. phd dissertation editing help
  [url=”https://accountingdissertationhelp.com”]writing the doctoral dissertation[/url]
  books and dissertation about mafa people

 3. define dissertation
  [url=”https://accountingdissertationhelp.com”]language editing phd thesis[/url]
  uk dissertation writing help online

 4. dissertation proposal writing service
  [url=”https://bestdissertationwritingservice.net”]tips for writing a dissertation[/url]
  free dissertation help

 5. proposal and dissertation help geography
  [url=”https://customdissertationwritinghelp.com”]edd dissertation topics[/url]
  dissertation acknowledgements

 6. doctoral dissertation help thesis
  [url=”https://customthesiswritingservices.com”]write my dissertation for me[/url]
  do my dissertation

 7. phd dissertation peer reviewing help
  [url=”https://dissertationhelperhub.com”]dissertation writing assistance[/url]
  dissertation completion pathway

 8. dissertation uk help
  [url=”https://dissertationhelpexpert.com”]dissertation writing tips[/url]
  rutgers dissertation proposal help

 9. help writing a dissertation
  [url=”https://dissertationhelpexpert.com”]dissertation writing support[/url]
  dissertation writing and editing

 10. writing the doctoral dissertation
  [url=”https://dissertationhelpspecialist.com”]dissertation literature review help[/url]
  creative writing course in mumbai

 11. help dissertation dissertation help
  [url=”https://dissertationwritingcenter.com”]custom dissertation writing service 2019[/url]
  phd dissertation editing help

 12. help writing dissertation
  [url=”https://examplesofdissertation.com”]dissertation help service general[/url]
  buy dissertation writing services

 13. uk dissertation writing
  [url=”https://helpwithdissertationwritinglondon.com”]dissertation data analysis help[/url]
  dissertation title generator

 14. dissertation writing guide
  [url=”https://professionaldissertationwriting.com”]dissertation help service quality[/url]
  dissertation services

 15. online casinos for usa players
  [url=”https://9lineslotscasino.com”]biggest online casino bonuses[/url]
  free online casino no deposit

 16. masters dissertation writing services uk
  [url=”https://professionaldissertationwriting.org”]uk dissertation help[/url]
  doctoral dissertation defense

 17. free casino no deposit
  [url=”https://all-online-casino-games.com”]online casinos with no deposit bonus[/url]
  mobile gambeling

 18. edd dissertation topics
  [url=”https://writing-a-dissertation.net”]dissertation defense presentation[/url]
  how long should a dissertation be lse

 19. dissertation abstract example
  [url=”https://writingadissertationproposal.com”]dissertation title generator[/url]
  proposal writing company

 20. casino win real money
  [url=”https://casino-online-roulette.com”]online casino free signup bonus no deposit required[/url]
  online casinos usa