Fushata Marketingu

WBK ofron mundesinë e një marketingu strategjik, dhe nga me konkuruesit në treg! Fal profesionalizmit dhe aftësive të operatorëve tonë, në ofrojmë një shërbim efiçent dhe rezultate të kenaqshme.

Vëm në dispozicion të kompanive risurse njerëzore, të cilët janë të aftë të bejne promovinin e produkteve sipas kërkesave të klientit.