Video-trajnimet

Në kuader të projektit “Orientimin në Karrierë i të Rinjëve dhe Edukimi i Vazhdushëm” i financuar nga Komuna e Prishtinës | Drejtoria për Rini & Sport dhe implementuar nga OJQ Yellow, ku një nga objektivat e këtij projekti është edhe krijimi dhe publikimi i tri video profesionale të karrieres.

Kliko ketu per ta shikuar video-trajnimin “Si ta shkruajmë një CV profesionale”\
Kliko ketu per ta shikuar video-trajnimin “Si ta shkruajmë një Letër Motivi”\

Na ndiqni për videot e tjera vijuese të kësaj kategorie.

Subscribe kanalin e YouTube OJQ Yellow