WBK Reklama

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë shërbimin tonë të ri të marketingut “Walking Board Kosovo”, reklamim i llojit të veçantë dhe të vetmit në Kosovë.

1. Jeni duke kërkuar për tu bërë konkurrent me të tjerët?
2. Jeni duke kërkuar për të qëndruar në turmë?
3. Jeni duke kërkuar për t’i rritur të ardhurat tuaj?

Ekipi jonë do të angazhohet që t’ju jap konsumatoreve njohuri për produktin apo shërbimin tuaj.

Përmes reklamimit tuaj me “Walking Board Kosovo”, klientëve tuaj, ne do t’ju shfaqim mesazhin e kompanisë tuaj dhe t’i tregojmë për vendndodhjen tuaj.

T: +377 44 260 053