Trajnimi: “Praktikat e Mbajtjes së Kontabilitetit dhe Plotësimi i Deklaratave Tatimore”

Trajnimi: “Praktikat e Mbajtjes së Kontabilitetit dhe Plotësimi i Deklaratave Tatimore” – Hotel SIRIUS

Trajnim ka për qëllim të zhvillojë njohuritë dhe aftësitë praktike përmes programit, pjesëmarrsit do të aftësohen në fushën e mbajtjes së kontabilitetit dhe financave për ndërmarrjet, si dhe njohjen me ndryshimet e fundit të legjislacionit tatimore të Kosovës nga ekspert të tatimeve.

Trajnimi do t’i përmbaj këto tema:
*- Mbajtja e librave: të arkës, të blerjes, të shitjes dhe shpenzimeve në bazë të rregulloreve dhe ligjeve tatimore si dhe deklarimin elektronik të librave.
*- Bilanci, Pasqyrat e të Ardhurave dhe Shpenzimeve, Cash-Flow, Raportet Financiare, si dhe dokumentet tjera përcjellëse financiare përmes programit të Kontabilitetit
*- Regjistrimi i pasurisë, në bazë të kontabilitetit aktual, pasqyrimet e tatimit në qera, për bizneset e vogla dhe të mëdha
*- Konsulencë mbi problematikat fiskale, shitja e lirë, shitja me shumicë, amortizimi, X Raporti, Z-Raporti si dhe dërgimi i raporteve fiskale në baza mujore
*- Afatet e deklarimeve dhe të pagesave: Pagat e punëtoreve, deklarimet tatimore, deklaratat e TVSH-së, tatimi mbi të ardhurat, kontributet pensionale, plotësimi i formularëve, ri-burësimet nga taksat, borxhet e këqija, raporti për blerjet mbi 500€.
*- Raportimi përmes EDI-të. Përgatitja e stokut në fund të çdo viti fiskal si dhe raportimi pranë Administratës Tatimore.

Përfito tri programe falas të cilat shërbejnë për mbajtjen e kontabilitetit.

Afati i fundit për aplikim 03 korrik 2018
Data: 04, 05 dhe 06 korrik 2018
Koha: 17:00 deri 19: 30h
Vendi: Hotel SIRIUS
Çmimi për tërë trajnimin është 60 €

Për të aplikuar në këtë trajnim ju duhet të plotësoni aplikacionin online në: goo.gl/neiqr4

Informatë rreth pagesës: Pagesa bëhet në ProCredit Bank, në llogarinë bankare të “Yellow Training Center”, nr.: 1185 004390 0001 19, nga data e shpalljes deri më 03 korrik 2018.

Sponzor i trajnimit: ZEPTER KOSOVA

65 thoughts on “Trajnimi: “Praktikat e Mbajtjes së Kontabilitetit dhe Plotësimi i Deklaratave Tatimore””

 1. HACK Google TOP-1 for any querry
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19-5]HACK Google TOP-1 for any querry[/url]
  Secret Cheat Google TOP-1
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19-4]The coolest Google cheat TOP-1 in one day[/url]
  HACK Google TOP-1 for any querry
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19-2]Get TOP 1 in Google right now – Google’s secret cheat[/url]
  TOP 1 in Google right now – Google’s cool HACK
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19-3]Get TOP 1 in Google right now – Google’s secret cheat[/url]
  The coolest Google cheat TOP-1 in one day
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19]TOP 1 in Google right now – Google’s cool HACK[/url]
  The coolest Google cheat TOP-1 in one day
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19-2]Secret Cheat Google TOP-1[/url]
  The coolest Google cheat TOP-1 in one day
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19-4]Get TOP 1 in Google right now – Google’s secret cheat[/url]
  Secret Cheat Google TOP-1
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19-5]HACK Google TOP-1 for any querry[/url]
  TOP 1 in Google right now – Google’s cool HACK
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19]TOP 1 in Google right now – Google’s cool HACK[/url]
  Get TOP 1 in Google right now – Google’s secret cheat
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19-2]TOP 1 in Google right now – Google’s cool HACK[/url]
  HACK Google TOP-1 for any querry
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19-2]The coolest Google cheat TOP-1 in one day[/url]
  TOP 1 in Google right now – Google’s cool HACK
  [url=https://telegra.ph/Cheat-Code-Google-to-get-TOP-1-03-19-3]HACK Google TOP-1 for any querry[/url]

 2. wie man eine website erstellt, die geld einbringt in weimar
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-kann-ich-mehr-geld-von-zu-hause-aus-verdienen-in-bad-salzuflen.html]wie kann ich mehr geld von zu hause aus verdienen in bad salzuflen[/url]
  wie man mit meesho geld verdienen kann in kassel
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-geld-verdient-indem-man-tippt-in-krefeld.html]wie man online geld verdient, indem man tippt in krefeld[/url]
  wie man 500 dollar im monat online verdienen kann in bergisch gladbach
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-schnell-und-kostenlos-geld-verdienen-kann-ohne-betrug-in-stuttgart.html]wie man online schnell und kostenlos geld verdienen kann ohne betrug in stuttgart[/url]
  wie man mit online-arbeit geld verdienen kann in fulda
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-man-von-zu-hause-aus-geld-mit-amazon-verdienen-kann-in-erfurt.html]wie man von zu hause aus geld mit amazon verdienen kann in erfurt[/url]
  wie man mit dem mobiltelefon online geld verdienen kann in oberhausen
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-man-zu-hause-geld-verdienen-kann-ohne-zu-bezahlen-in-leipzig.html]wie man zu hause geld verdienen kann ohne zu bezahlen in leipzig[/url]
  wie man 100 dollar pro tag online kostenlos verdienen kann in herten
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-man-mit-online-spielen-geld-verdienen-kann-in-chemnitz.html]wie man mit online-spielen geld verdienen kann in chemnitz[/url]
  wie man ohne vorkenntnisse online geld verdienen kann in gummersbach
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-verdiene-ich-geld-online-zu-hause-in-neubrandenburg.html]wie verdiene ich geld online zu hause in neubrandenburg[/url]
  wie man von zu hause aus ein wenig geld dazuverdienen kann in pforzheim
  https://87bil.co/bild.de/wie-man-noch-am-selben-tag-online-geld-verdienen-kann-in-heilbronn.html
  wie man mit spielen reich wird in langenhagen
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-man-ohne-investitionen-geld-verdienen-kann-in-schweinfurt.html]wie man ohne investitionen geld verdienen kann in schweinfurt[/url]
  wie wird man online reich 2022 in moers
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-man-ohne-geld-von-zu-hause-aus-geld-verdienen-kann-in-wesel.html]wie man ohne geld von zu hause aus geld verdienen kann in wesel[/url]
  wie man online nebenberuflich geld verdienen kann in detmold
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-man-von-zu-hause-aus-geld-verdienen-kann-ohne-zu-investieren-in-offenbach-am-main.html]wie man von zu hause aus geld verdienen kann, ohne zu investieren in offenbach am main[/url]
  wie man ohne studium geld verdienen kann in neubrandenburg
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-man-500-dollar-pro-monat-zusatzlich-online-verdienen-kann-in-goslar.html]wie man 500 dollar pro monat zusatzlich online verdienen kann in goslar[/url]
  wie verdient man geld in teilzeit von zu hause aus? in aalen
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-ich-zu-hause-geld-verdiene-in-sindelfingen.html]wie ich zu hause geld verdiene in sindelfingen[/url]
  wie kann man online mit dem telefon geld verdienen in kerpen
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-man-ein-passives-einkommen-online-verdienen-kann-in-bottrop.html]wie man ein passives einkommen online verdienen kann in bottrop[/url]
  wie man jetzt online geld verdienen kann in dinslaken
  [url=https://87bil.co/bild.de/wie-man-am-selben-tag-online-geld-verdienen-kann-in-siegen.html]wie man am selben tag online geld verdienen kann in siegen[/url]

 3. Dose correction is needed if this medication is co-administered with other drugs for erectile dysfunction, certain antifungal medicines such as itraconazole or ketoconazole, macrolide antibiotics such as clarithromycin or erythromycin, other antibiotics such as erythromycin, ketoconazole Nizoral , itraconazole Sporanox , indinavir Crixivan and ritonavir Norvir , medicine for high blood pressure, or HIV protease inhibitors such as indinavir Crixivan and ritonavir Norvir cialis buy According to the official classification, Cialis is used in case of insufficiency of the genital reaction psychogenic impotence , as well as impotence of organic origin

 4. clomid for bodybuilders So, determination of predictive factors helps to select the patients who seem to have adequate responsiveness and excluding patients with poor outcomes, which will follow with additional distress and acceptance of drug side effects.

 5. In eight of these cultures, additional nucleotide substitutions or deletions were present in the Sp1 sites, which are located between the tetO sites and the TATA box. does doxycycline affect birth control EF589388, who had rapidly progressive multiorgan AL amyloidosis with amyloid deposits in heart, liver, kidney, spleen, and adrenals found on autopsy.

 6. Ogni giorno, milioni di persone in tutto il mondo scommettono nei casinò https://all-slots-casino.top/ e negli uffici dei bookmaker e tentano la fortuna nelle lotterie. Gli utenti di Internet cercano siti di video slot e scommesse sportive non pericolosi, cercano di capire le regole dei casinò, fanno domande sui bonus e condividono consigli su come fare un grande colpo. Finora non esisteva un unico punto di accesso per queste persone sul web. Ora è nato un sito web di questo tipo. Portale di infotainment creato per unire gli appassionati del gioco d’azzardo

 7. ซุปเปอร์ สล็อต 777 พร้อมระบบฝาก-ถอนอัตโนมัติ ไม่ต้องรอนาน ใช้เวลาเพียงแค่ไม่กี่วินาที pg พวกเราสะสมเกมพนันออนไลน์ไว้ให้แก่คุณทุกต้นแบบเว็บไซต์เดียวจบ แจ็คพอตแตกง่ายทุกเกม

 8. And additionally, it is very, very expensive to test for steroids for the military lasix effect on potassium Scientists from Imperial College London UK have identified a protein secreted by tuberculosis TB bacteria, which has the potential to be a new vaccine candidate

 9. 4.棋牌当然是拿来娱乐的,希望朋友在娱乐中感受到快乐。棋牌的过程可以考验你的理解力和智慧,当然友谊*,玩耍第二。 百度一下学帮网,作业和习题。慧海网作业共享,智慧之海作业学帮网 收录互联网各类作业题目,免费共享学生作业习题慧海网手机作业共收录了 千万级 学生作业题目 作为长三角G60科创走廊策源地,松江加快科创“蝶变”、要素“聚变”、产业“裂变”,“十四五”开局呈现强劲发展态势,地方财政收入连续73个月保持正增长,总量迈入全市第一梯队,规上工业产值、工业固定资产投资、进出口贸易总额等核心和先导性指标走在全市前列,创造了高质量发展的一个又一个奇迹。 https://reiddujy986421.theideasblog.com/15798340/啤-牌-花 这个很重要。这是确保你的资金安全,不会被偷的唯一方法。在你存钱前,要确保找到的是合法运营的网上赌场。 如上所述,大多数拥有合法赌博许可机构的国家都拥有蓬勃发展的行业。这主要是因为这些机构确保只有获得许可的在线赌场才能在市场上运营,并且玩家的利益受到保护。但是,这些当局有不同的法规可以吸引或阻止运营商。 网上赌博在中国是非法的,但是数以百万计的中国玩家经常在境外的网上赌场进行游戏。虽然我们不能确定您在离岸线上赌场玩是否安全,但当涉及到法律行动时,政府通常会对运营商而不是对玩家采取行动。 据不完全统计,算上刚刚合法化的缅甸,在东南亚和东亚共有13个国家和地区开设有赌场300余个,遍布120余个城市,共有赌桌1.6万张,老虎机6万多台,而所有这些几乎都指向一个最庞大的顾客群体:中国“赌民”。

 10. Pg slot รวมตลาดเกมออนไลน์ในขณะนี้นั้นเติบโตขึ้นอย่างเร็วจนกระทั่งไม่ได้นึกฝัน pg slot มีผู้เล่นมากมายก่ายกองสนใจกับเกมสล็อตออนไลน์ด้วยเหตุว่าสามารถสร้างผลกำไรอย่างมากมาย

 11. ทางเข้าpg เป็นอีกหนึ่ง ปากทางเข้าพนัน PGSLOT เกมสล็อตออนไลน์ ยอดนิยมอย่างยิ่งที่สุด เนื่องด้วยเป็นเว็บไซต์พนัน สล็อตออนไลน์ ประสิทธิภาพ ที่เปิดให้บริการPG ที่เยี่ยมที่สุด

 12. [url=https://over-the-counter-drug.com/#]best over the counter skin tag removal[/url] antibiotics over the counter

 13. [url=https://over-the-counter-drug.com/#]bv treatment over the counter[/url] over the counter herpes medication

 14. TABLE 3 ______________________________________ SUMMARY OF HIGH THROUGHPUT SCREEN II Number of Chemicals Which Activate Expression 2 3X 3 5X 5 7X 7 10X 10X Total ______________________________________ G CSF 0 2 0 0 0 2 0 0 lasix medication

 15. [url=https://over-the-counter-drug.com/#]over the counter adderall[/url] best over the counter gas and bloating medicine

 16. [url=https://over-the-counter-drug.com/#]over the counter muscle relaxers[/url] best over the counter sleep aids

Leave a Reply

Your email address will not be published.